Nyheder

Årets bedste svendeprøve 2017

Årets bedste svendeprøve 2017

Stort tillykke til Rasmus Schwartz!

Rasmus blev med sit svendestykke udvalgt til konkurrencen om Danmarks bedste svendeprøve indenfor Maskinsnedker for 2017.

Han blev d. 8. juni valgt som vinderen af konkurrencen under Træ og Møbelindustriens årsmøde.

Vi er utrolig stolte af at have været med på rejsen med Rasmus, som nu har valgt at læse videre til produktions teknolog på Skive Teknisk skole.

Årets Læreplads 2016

Vores lærling Rasmus Schwarts er så tilfreds med sit lærepladsforløb hos os, at han har indstillet os til prisen for Årets Læreplads 2016.

Hvert år finder Danske Erhvervsskoler og –Gymnasier den bedste læreplads i Danmark på tværs af brancher, og denne blev i år tildelt os.

Vi fik overrakt statuette og diplom på Danske Erhvervsskoler i København, og kan dermed kalde os Årets læreplads 2016.

Det er vi rigtig stolte af.

Årets iværksætter 2016

Den 29. november havde vi den fornøjelse at få overrakt titlen som Årets Iværksætter til Viborg Erhvervsråds årlige arrangement Viborg Award Show.

Det var en aften i Tinghallen sammen med 450 andre erhvervsdrivende, og vi havde hele personalet med, så det var en rigtig hyggelig aften.

Ny 5-akset CNC'er

Vi har i maj 2019 installeret vores 5-akset CNC'er. Denne maskine gøre at vi nu kan lave en del flere komplekse opgaver CNC mæssigt.

Det giver os mulighed for at nyde ind på flere opgaver for vores kunder og en mere effektiv produktion vores vores eksisterende kunder.

Kontakt

Jyndbjerg Møbelsnedkeri Jyndbjergvej 7 8850 Bjerringbro CVR.: 3489 1028