Bæredygtig produktion i Danmark

Hos os ser vi det som en naturlig ting at når man har produktion i Danmark så skal den være bæredygtig og værne om naturens ressourcer. Vi har derfor mulighed for at producere certificerede varer til de som måtte ønske det.

Vi anvender som udgangspunkt FSC® certificerede materialer i vores produktion og håber dermed at fremme tankegangen omkring bæredygtig produktion både hos vores kunder og medarbejdere

FSC International

FSC er en verdensomspændende organisation som arbejder for bæredygtig skovdrift der tager hensyn til dyr, menneskerne og naturen.

Der fældes ikke mere træ end der kan genproduceres, og lokalbefolkningen får glæde af indtægterne. Der tages desuden store hensyn til den lokale dyrebestand.

FSC Danmark

Vi har været så heldige at lave et projekt med FSC Danmark hvor vi producerede 3 dyr i 34 forskellige certificerede træsorter fra hele verdenen.

Med dette projekt ønskede FSC Danmark at fortælle om mangfoldigheden af træsorter som er muligt at anvende i bæredygtig produktion, og gøre opmærksom på at selv om en træsort fremstår eksotisk, så kan den godt være dyrket bæredygtigt og under ordnede forhold.

fsc-produktion-trae-dyr

 

I vores produktion kildesorterer vi også vores restprodukter, vi forsøger at fremme genanvendelse og mindst mulig spild, så vi anvender så få ressourcer som muligt.

Husk at gøre opmærksom på det såfremt i ønsker certificerede materialer.

Vi er altid åbne for en snak om muligheder og løsninger, så kontakt os gerne pr. telefon eller mail

Lene Nissen

Lene Nissen
Tlf.: +45 26 65 22 45
lene@jyndbjerg.dk

Jonny Skov

Jonny Skov
Tlf.: +45 21 27 57 49
jonny@jyndbjerg.dk

Kontakt

Jyndbjerg Møbelsnedkeri Mariagervej 3 9560 Hadsund CVR.: 3489 1028