Ledige stillinger

Produktionsmedarbejder

Jyndbjerg Møbelsnedkeri er en spændende virksomhed, der oplever stor fremgang. Vi søger derfor en Produktionsmedarbejder, der har erfaring med montage, er omstillingsparat og klar på afvekslende opgaver.

Hos os producerer vi møbler, brugskunst og trækomponenter, så de ligger hyldeklar i butikkerne eller er klar til indretning af fx restauranter. Vores kompetencer spænder vidt, og vi tilbyder de fleste processer indenfor træindustrien og kan næsten klare enhver opgave. Vi værdsætter naturens ressourcer og bæredygtighed. En stor del af vores produktion udføres i FSC certificeret træ.

Som virksomhed er vi fleksible og arbejder tæt sammen med vores kunder. Fokus for os er på det gode håndværk, kvalitet i detaljen, prisbevidst serieproduktion og leveringssikkerhed. Det er derfor en fordel, at hænderne er skruet rigtigt på.

Dine kompetencer:

  • Du har praktisk erfaring fra produktionsvirksomhed
  • God håndværksmæssig forståelse
  • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
  • Du har en faglig stolthed og er omhyggelig og kvalitetsbevidst
  • Du er selvkørende, ansvarsbevidst og pålidelig

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Montagearbejde
  • Andre opgaver i træ- og møbelproduktion
  • Pakning og håndtering
  • Forefaldende arbejde

Som person vil det være en fordel, hvis du er omgængelig og imødekommende, engageret og fleksibel samt er stabil og møder til tiden. Vi ønsker, at din kvalitetsbevidsthed er høj, at du er ansvarlig og selvtænkende. Desuden er gode samarbejdsevner en fordel.

Som virksomhed stiller vi høje krav til hinanden og giver til gengæld gode rammer for arbejdet. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi har øje for vores medarbejdere, hvor vi passer på hinanden og har et godt arbejdsmiljø. Som medarbejder hos os skal du derfor have lyst til at blive en del af ”familien”, kunne løfte opgaven og være klar til at bidrage til væksten.

Kan du nikke ja til vores forventninger til dig, vil vi meget gerne høre fra dig. Du bedes sende en ansøgning pr. mail til Lene Nissen på: lene@jyndbjerg.dk.

Tiltrædelse snarest muligt. Vi vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger og vil kontakte dig, såfremt vi vil invitere dig til en uddybende samtale.

Kontakt

Jyndbjerg Møbelsnedkeri Jyndbjergvej 7 8850 Bjerringbro CVR.: 3489 1028