Ledige stillinger

 • Ledige stillinger

  Ledige stillinger

  Vi har på nuværende tidspunkt ikke nogen ledige stillinger, men holder altid øje med de gode medarbejdere, så send gerne en uopfordret ansøgning til os på lene@jyndbjerg.dk

  Jyndbjerg Møbelsnedkeri er en spændende virksomhed, der oplever stor fremgang.

  Hos os producerer vi møbler, brugskunst og trækomponenter, så de ligger hyldeklar i butikkerne eller er klar til indretning af fx restauranter. Vores kompetencer spænder vidt, og vi tilbyder de fleste processer indenfor træindustrien og kan næsten klare enhver opgave. Vi værdsætter naturens ressourcer og bæredygtighed. En stor del af vores produktion udføres i FSC certificeret træ.

  Som virksomhed er vi fleksible og arbejder tæt sammen med vores kunder. Fokus for os er på det gode håndværk, kvalitet i detaljen, prisbevidst serieproduktion og leveringssikkerhed.

  Som virksomhed stiller vi høje krav til hinanden og giver til gengæld gode rammer for arbejdet. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi har øje for vores medarbejdere, hvor vi passer på hinanden og har et godt arbejdsmiljø. Som medarbejder hos os skal du derfor have lyst til at blive en del af ”familien”, kunne løfte opgaven og være klar til at bidrage til væksten.

  Kan du nikke ja til vores forventninger til dig, vil vi meget gerne høre fra dig. Du bedes sende en ansøgning pr. mail til Lene Nissen på: lene@jyndbjerg.dk.

Kontakt

Jyndbjerg Møbelsnedkeri Mariagervej 3 9560 Hadsund CVR.: 3489 1028