Ledige stillinger

Vi søger lige nu flere personer heriblandt

Produktionsmedarbejder

Studentermedarbejdere

Efter skole pige

Generelt for alle stillinger :

Jyndbjerg Møbelsnedkeri er en spændende virksomhed, der oplever stor fremgang.

Hos os producerer vi møbler, brugskunst og trækomponenter, så de ligger hyldeklar i butikkerne eller er klar til indretning af fx restauranter. Vores kompetencer spænder vidt, og vi tilbyder de fleste processer indenfor træindustrien og kan næsten klare enhver opgave. Vi værdsætter naturens ressourcer og bæredygtighed. En stor del af vores produktion udføres i FSC certificeret træ.

Som virksomhed er vi fleksible og arbejder tæt sammen med vores kunder. Fokus for os er på det gode håndværk, kvalitet i detaljen, prisbevidst serieproduktion og leveringssikkerhed.

Som virksomhed stiller vi høje krav til hinanden og giver til gengæld gode rammer for arbejdet. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi har øje for vores medarbejdere, hvor vi passer på hinanden og har et godt arbejdsmiljø. Som medarbejder hos os skal du derfor have lyst til at blive en del af ”familien”, kunne løfte opgaven og være klar til at bidrage til væksten.

Kan du nikke ja til vores forventninger til dig, vil vi meget gerne høre fra dig. Du bedes sende en ansøgning pr. mail til Lene Nissen på: lene@jyndbjerg.dk.

Tiltrædelse snarest muligt. Vi vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger og vil kontakte dig, såfremt vi vil invitere dig til en uddybende samtale.

Vi flytter pr. 1.8. til Hadsund hvor jobbet følger med, men indtil er arbejdsstedet i Mammen i Viborg Kommune.

Kontakt

Jyndbjerg Møbelsnedkeri Jyndbjergvej 7 8850 Bjerringbro CVR.: 3489 1028