Ledige stillinger

 • Ledige stillinger

  Ledige stillinger

  På de følgende sider kan du se de konkrete stillinger vi har opslået, men holder altid øje med de andre gode medarbejdere, så send gerne en uopfordret ansøgning til os på lene@jyndbjerg.dk

  Jyndbjerg Møbelsnedkeri er en spændende virksomhed, der oplever stor fremgang.

  Hos os producerer vi møbler, brugskunst og trækomponenter, så de ligger hyldeklar i butikkerne eller er klar til indretning af fx restauranter. Vores kompetencer spænder vidt, og vi tilbyder de fleste processer indenfor træindustrien og kan næsten klare enhver opgave. Vi værdsætter naturens ressourcer og bæredygtighed. En stor del af vores produktion udføres i FSC certificeret træ.

  Som virksomhed er vi fleksible og arbejder tæt sammen med vores kunder. Fokus for os er på det gode håndværk, kvalitet i detaljen, prisbevidst serieproduktion og leveringssikkerhed.

  Som virksomhed stiller vi høje krav til hinanden og giver til gengæld gode rammer for arbejdet. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi har øje for vores medarbejdere, hvor vi passer på hinanden og har et godt arbejdsmiljø. Som medarbejder hos os skal du derfor have lyst til at blive en del af ”familien”, kunne løfte opgaven og være klar til at bidrage til væksten.

  Kan du nikke ja til vores forventninger til dig, vil vi meget gerne høre fra dig. Du bedes sende en ansøgning pr. mail til Lene Nissen på: lene@jyndbjerg.dk.

 • Produktionsleder

  Produktionsleder til spændende møbelproduktion

  Har du erfaring som produktionsleder og gerne indenfor træbranchen, og ønsker at være en del af en dynamisk og spændende virksomhed, er du måske vores nye medarbejder.

  Vores virksomhed ekspanderer med nye og spændende projekter, og som resultat af dette søger vi en leder til den daglige produktionsplanlægning, hvor du vil blive ansvarlig for kontinuerligt at sikre optimal produktion både med hensyn til glade medarbejder og møbel produktion er i højsæde. Gennem planlægning sikre optimal udnyttelse af maskinkapaciteten og høj kvalitet til vores kunder og samarbejdspartner

  Om jobbet

  Som produktionsleder er det dit ansvar at bevare og videreudvikle den produktion der er skabt de seneste 10 år hos Jyndbjerg Møbelsnedkeri

  Du får ledelsesansvaret for samlet ca. 10-15 medarbejdere.

  Medarbejderne er langt hen ad vejen selvkørende, men har behov for en daglig leder, der kan hjælpe med at sætte fælles retning og optimere processer og arbejdsgange. Dine evner til sparring og opfølgning i dagligdagen er vigtige redskaber for din succes.

  Du vil også stå for den daglige planlægning af produktionen, så vi sikrer at vores kunder oplever varer til tiden i rette kvalitet.

  Ønsker til dig

  Du har en synlig, engagerende og motiverende ledelsesstil, som bidrager til holdet og sikrer et godt samarbejde medarbejderne imellem. Det helt afgørende at du har godt overblik men samtidig øje for detaljen, da vi arbejder med komplekse produktioner med høje kvalitetskrav. Du skal være i stand til selv at kunne tage beslutninger her og nu og generelt være selvkørende. Det er afgørende at du selvstændigt kan styre processerne og produktionen og i det hele taget kan ”tage fra”.

  Du har en baggrund som værkfører, teamleder eller lignende gerne i træbranchen og trives i rollen leder, tovholder og retningsgiver. Når det kommer til procesoptimering, er du typen der kommer med ideer og løsningsforslag.

  Din erfaring omfatter produktionsledelse, kvalitetsstyring og logistik og du er vant til at være hands-on. Du har hænderne rigtigt skruet på, og du tager gerne aktivt del i den daglige produktion, når situationen eller tiden kræver dette.

  Du tilbydes

  Du tilbydes en central operationel nøglefunktion i en ambitiøs virksomhed, hvor målet er klart, og hvor kulturen er uformel og præget af entreprenørånd og gejst.

  En spændende ledelsesopgave, hvor du får lov til at tage ansvar for, at produktionen i fremtiden skaber endnu bedre resultater.

  Du kommer ind i en helt flad organisation, hvor alle respekteres for deres arbejde og hvor der ikke er langt fra beslutning til handling.

  Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Jonny Skov på 21 27 57 49

  Jyndbjerg Møbelsnedkeri er underleverandør til de store brands i markedet og producerer færdige møbler der afsendes klar til butikkerne.
  Vi har en fuld maskinpark med alt hvad der kræves i møbelindustrien og vi har en blanding af faglærte og ufaglærte medarbejdere.
  Vi arbejder målrettet med den grønne dagsorden og kontinuerligt med at reducere vores aftryk på miljøet.
  Vi er beliggende i Hadsund i de historiske bygninger som tidligere fungerede som banegård.

  Læs mere på www.jyndbjerg.dk

Kontakt

Jyndbjerg Møbelsnedkeri Mariagervej 3 9560 Hadsund CVR.: 3489 1028