Holdet bag Jyndbjerg Møbelsnedkeri

Jyndbjerg Møbelsnedkeri er specialist i serieproduktion og produktudvikling, i tæt samarbejde med vores kunder. Vi producerer serieproduktion for mellem og større veletablerede kunder, som ønsker leveringssikkerhed, fleksibilitet og den færdige løsning. Fokus er i alle tilfælde på håndværk og kvalitet i detaljen, og på effektiv, og dermed prisbevidst serieproduktion

Firmaet blev etableret i januar 2013 efter en mangeårig drøm om at få foden under egne maskiner. Vi startede virksomheden mellem Bjerringbro og Viborg, hvor vi har etableret os i egne udbygninger på vores landsted. Det betyder, at vi altid er tæt på, så vi hurtigt og fleksibelt kan hjælpe vores kunder med løsninger.

Med tiden er vi vokset ud af disse rammer og i sommeren 2021 flyttede vi fabrikken og familien til Hadsund, hvor vi er flyttede ind i den historiske gamle banegård, og kan herfra vokse videre.

Jonny var i 12 år produktionschef hos Holmris, hvor han stod i spidsen for al produktionsmodning af nye produkter og ideer. Efter jyndbjerg-jonny-skovuddannelsen som maskinsnedker i 1989 hos Danica Køkkener har han efterfølgende udbygget sine kompetencer hos Meto Møbler og Holmris. ”Jeg drives af at fremstille kvalitetsmæssige lækre produkter, og af at optimere produktionen så perfekt som muligt, så vi derved kan holde prisen nede for vores kunder”.

jyndbjerg-lene-nissenLene var i 6 år Indkøbs- og logistikchef hos Holmris, og er uddannet indenfor salg og markedsføring. Lene deltager til tider i den daglige produktion, men primært står hun nu for alle administrative opgaver samt for tegning af produkter.  ”Det har altid været en lille drøm at blive selvstændig og få vores egen virksomhed til at fungere. Jeg trækker på mine erfaringer med administration og logistik, og bygger vores systemer op, så de passer til os og vores kunder, ikke omvendt”.

Vores forskellige kompetencer og tilgang til opgaven gør, at vi sammen skaber værdi for vores kunder og dermed sikrer det fremtidige samarbejde.

Vi værdsætter naturens ressourcer og bæredygtighed, både på arbejdet og derhjemme. Vi bor der hvor vi arbejder, og når dagen er omme nyder vi omgivelserne her i bakkerne og nyder godt af de råvarer som vi selv dyrker.

Medarbejdere

Jonny

Jonny

Jonny er chefen i produktionen og står for al produktionsmodning af produkterne.
Ring til ham når det er de tekniske spørgsmål.

+45 21 27 57 49
jonny@jyndbjerg.dk

Lene

Lene

Lene har styr på tallene og papirerne.
Ring til hende ved spørgsmål til ordrerne, priserne og leveringstiderne.

+45 26 65 22 45
lene@jyndbjerg.dk

Ernst

Ernst

Ernst har næsten været med fra dag 1.
Han er vores helt uundværlige alt mulig mand. Han dækker ind alle steder der mangler en mand, og med en baggrund som maskinsnedker, kan han klare næsten enhver opgave.

Peder

Peder

Peder er uddannet maskinsnedker og har i mange år arbejdet med træ og møbler.
Han dækker hele værkstedet og vil dermed være med i de fleste projekter vi har.

Jeppe

Jeppe

Jeppe er vores lærling pr. 1.8.2018 og vil gennemføre maskinsnedkeruddannelsen hvor han samtidig tager en gymnasial uddannelse parallelt med.

Bertram

Bertram

Bertram er uddannet maskinsnedker hos os og har heldigvis valgt at han gerne vil fortsætte sit arbejde i vores værksted.
Bertram mestrer håndsprøtning og findes derfor ofte i lakrummet

Nicklas

Nicklas

Nicklas er vores lærling pr. 25. januar 2021.
Nicklas er gået i voksen lære og vil som en del af uddannelsen komme rundt i alle funktioner i vores produktion.

Keld

Keld

Keld er uddannet maskinsnedker og har en lang erfaring indenfor træproduktion. Keld vil være en drivende del af vores produktion

Kontakt

Jyndbjerg Møbelsnedkeri Jyndbjergvej 7 8850 Bjerringbro CVR.: 3489 1028